logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному відвідали переможці Всеукраїнської олімпіади креативності «Destination Imagination»!

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному відвідали переможці Всеукраїнської олімпіади креативності «Destination Imagination»!

 

22 квітня 2019 року, Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному відвідали представники Рівненської Малої академії наук, а саме команда «Change reality», яка перемогла на І Всеукраїнській олімпіаді креативності.

Команда «Change reality» представила досвід миттєвого креативного вирішення невідомих раніше їм завдань протягом 5 хвилин. Креативність, творчість та злагоджена командна робота була високо оцінена членами журі і як результат – беззаперечне І місце на Всеукраїнській олімпіаді креативності.

Після представлення своїх креативних рішень команда «Change reality» ознайомилася з ефективними рішеннями, інноваціями та перспективами розвитку Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному!

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному один з найяскравіших прикладів адміністративної реформи в Україні. Об’єднання зусиль міської та обласної влади забезпечило доступність і якість надання адміністративних послуг не лише рівнянам, але й жителям Рівненської області та України.
Місія команди – створення єдиного простору для надання адміністративних послуг та організація співпраці органів місцевого самоврядування з громадським суспільством задля генерацій нових креативних рішень розвитку міста Рівного.

 

 

 

 

 

Крок за кроком будуємо безпечне, сучасне європейське сервісне місто орієнтоване на потреби громадян!
Рідне місто починається з тебе!


Ключові слова Рівне ЦНАП Юлія Шигорева

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua