logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному один з найяскравіших прикладів успішної реформи системи надання адміністративних послуг в Україні!

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному один з найяскравіших прикладів успішної реформи системи надання адміністративних послуг в Україні!

13 лютого 2020 року, до Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному завітали студенти Національний університет водного господарства та природокористування та ознайомилися з роботою Центру, інноваціями, перспективами розвитку з досвідом кращих практик реалізації повноважень у сфері надання адміністративних послуг!

Під час екскурсії детально розглянули практичні питання підготовки документів для реєстрації фізичної особи-підприємця та юридичної особи, на базі Товариства з обмеженою відповідальністю. Крім того розглянули практичні можливості реєстрації бізнесу online за допомогою електронних сервісів Міністерства юстиції України.

Також було надано детальну інформацію стосовно організації державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, а також надання відомостей з Державного земельного кадастру.

Команда Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному забезпечила доступність та якість надання адміністративних послуг не лише рівнянам, але й жителям Рівненської області та України, за що отримала Спеціальну Відзнаку Ради Європи «Кращі практики місцевого самоврядування».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#ми_частина_змін


Ключові слова Рівне ЦНАП студенти

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua