logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

З 17 червня 2018 року набирає чинності Закон України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю»

З 17 червня 2018 року набирає чинності Закон України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю»

Відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців інформує:

З 17 червня 2018 року набирає чинності Закон України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю» (далі-Закон) від 06.02.2018 №2275-VIII, крім частини 2 статті 23 цього Закону, яка набирає чинності через один рік з дня набрання чинності цим Законом.

Закон визначає правовий статус товариства з обмеженою відповідальністю, товариства з додатковою відповідальністю, порядок їх створення, діяльності та припинення, права та обов’язки їх учасників.

Протягом року з дня набрання чинності цим Законом положення статуту товариства з обмеженою відповідальністю, товариства з додатковою відповідальністю, що не відповідають цьому Закону, є чинними в частині, що відповідає законодавству станом на день набрання чинності цим Законом. Цей пункт не затосовується після внесення змін до статуту товариства з обмеженою відповідальністю, товариства з додатковою відповідальністю.

Товариства з обмеженою відповідальністю, товариства з додатковою відповідальністю звільняються від сплати адміністративного збору за реєстрацію змін до статуту товариства у зв'язку з приведенням його у відповідність із цим Законом протягом одного року з дня набрання чинності цим Законом.

Крок за кроком будуємо безпечне, сучасне європейське сервісне місто орієнтоване на потреби громадян!

Рідне місто починається з тебе!


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua