logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Вперше було схвалено проект інвестиційної програми ліцензіата НКРЕКП, що провадить господарську діяльність з захоронення побутових відходів

Вперше було схвалено проект інвестиційної програми ліцензіата НКРЕКП, що провадить   господарську  діяльність з захоронення побутових відходів

Вперше на відкритому засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, яке відбулося 08.02.2018 року за підтримки та участі представників Рівненської міської ради та КАТП 1728, було розглянуто питання щодо схвалення інвестиційної програми ліцензіата НКРЕКП, що провадить господарську діяльність з захоронення побутових відходів, Комунального автотранспортного підприємства 1728 (м. Рівне) на 2018 рік у сумі 4 770, 33 тис. грн (без урахування ПДВ) та джерела її фінансування.

Інвестиційна програма КАТП 1728 спрямована на забезпечення заходів з захоронення побутових відходів за місцем провадження господарської діяльності – Рівненська обл., Рівненський р-н, Шпанівська сільська рада.

Заступник голови міста Рівне Олексій Хмилецький виступив перед Головою і членами Комісії, присутніми та підкреслив, що завдяки заходам, передбаченим інвестиційною програмою, буде розв’язано складну екологічну ситуацію, пов’язану із самозагорянням, зменшенням пилоутворення, що покращить атмосферне повітря та стан природного середовища.

Джерело


Ключові слова Рівне

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua