logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Відтепер поспілкуватися під час Інфогодин можна в Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг!

Відтепер поспілкуватися під час Інфогодин можна в Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг!

В четвер, 1 лютого, в приміщенні Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг представниці Institute Respublica / Інститут "Республіка" у м. Рівне провели Інфогодину.

Під час Інфогодини спілкувалися з рівнянами на тему місячного вісника – електронні декларації – для чого потрібні та чому це потрібно. Думки рівнян з даного приводу розходяться. Частина громадян вважають що ні до чого знати про декларації, якщо в самих недостатньо ресурсів для життя. Інші навпаки зазначають, що це важлива інформація для контролю за представниками влади, можливість виявлення корупційних схем та незаконного збагачення. В обох випадках погоджуються, що це своєрідна форма контролю, яка необхідна.

Розповідали про кампанію «Задай курс владі» та один із інструментів участі – публічні консультації. В ході розмов, цікавилися чи знайомі з таким інструментом участі чи готові долучатися до публічних консультацій. Часто у рівнян публічні консультації асоціюються з громадськими обговоренням. Розповідали про переваги публічних консультацій і можливість впливати на прийняття рішень.

Також під час Інфогодини розповсюджували примірники щомісячного вісника «Наші вісті».

* Інфогодини проводяться щотижня з метою інформування рівнян метою інформування про події в громадському та політичному середовищі, про діяльність організації та заходи, залучення громадян до використання громадських інструментів впливу та прояву власної активності.

Джерело


Ключові слова Рівне

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua