logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Управлінням містобудування та архітектури виконавчого комітету Рівненської міської ради оголошує про проведення відбору ескізних проектів

Управлінням містобудування та архітектури виконавчого комітету Рівненської міської ради оголошує про проведення відбору ескізних проектів

 

На виконання розпорядження міського голови від 01.11.2017 року № 983-р «Про проведення відбору ескізного проекту пам’ятного знаку воїнам АТО та Героям Небесної сотні на бульварі Незалежності» Управлінням містобудування та архітектури виконавчого комітету Рівненської міської ради оголошує про проведення відбору ескізних проектів.

Метою відбору є визначення кращого об’ємно-просторового та ідейно-художнього рішення пам’ятного знаку воїнам АТО та Героям Небесної сотні на бульварі Незалежності у м. Рівному, який найбільш органічно буде вписуватися в архітектурно-ландшафтний ансамбль, підкреслювати гідне пошанування пам’яті загиблих в АТО та під час Революції Гідності.

Строки проведення відбору:

прийом проектних пропозицій з 1 лютого 2018 року до 1 березня 2018 року;

проведення відбору 2 березня 2018 року;

В проектній пропозиції мають бути такі матеріали (документи):

ситуаційний план (М 1:2000);

генеральний план на оновленій топографо-геодезичній основі (у межах прилеглої території) (М 1:500);

фасади пам’ятного знака (М 1:50);

візуалізація в оточуючому середовищі;

інші ілюстративні матеріали, необхідні для розкриття ідеї;

пояснювальна записка.

Графічні матеріали подаються на планшетах формату А0. Обсяг пояснювальної записки – не більше двох сторінок друкованого тексту (формат А4) з визначенням орієнтовної кошторисної вартості.

Матеріали проектних пропозицій подаються до Управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Рівненської міської ради за адресою: 33028, м. Рівне вул. Лермонтова, 6, тел./факс: (0362) 62-04-11, e-mail: umiarx@gmail.com.

Джерело: arhrv.gov.ua


Ключові слова Рівне Архітектура

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua