logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Управлінням містобудування та архітектури оголошено відкритий конкурс на краще об’ємно-просторове та ідейно-художнє рішення пам’ятника Степану Бандері

Управлінням містобудування та архітектури оголошено відкритий конкурс на краще об’ємно-просторове та ідейно-художнє рішення пам’ятника Степану Бандері

 

Управлінням містобудування та архітектури виконавчого комітету Рівненської міської ради (далі – Замовник) оголошено відкритий архітектурний конкурс на краще об’ємно-просторове та ідейно-художнє рішення пам’ятника Степану Бандері (далі – Конкурс).

Конкурс проводиться з 18.01.2018 року по 07.06.2018 року. Оголошення результатів конкурсу відбудеться 08.06.2018 року.

Конкурс є відкритим і до участі в ньому запрошуються фахівці або авторські колективи фахівців – дипломованих професійних архітекторів та скульпторів, а також студенти архітектурних і художніх навчальних закладів.

Реєстрація учасників здійснюється з 01.02.2018 в Управлінні містобудування та архітектури виконавчого комітету Рівненської міської ради за адресою: 33028, м. Рівне, вул. Лермонтова, 6, телефон для довідок: (0362) 62-04-11, e-mail: umiarx@gmail.com.

Для відзначення кращого проекту, поданого на Конкурс, встановлюються перша премія у розмірі 20 000 (двадцять тисяч) грн., друга премія у розмірі 15 000 (п’ятнадцять тисяч) грн., третя премія у розмірі 10 000 (десять тисяч) грн.

Склад журі конкурсу: О. Бучинський, Б. Гапяк, В. Гвоздинський , М. Гоцур, В. Дем’янов, А. Жив’юк, Ю. Калітинський, В. Ковальчук, Р. Літвінчук, О. Литвин, Т. Максименко, Я. Марчук, В. Мельник, Ю. Осіпчук, С. Паладійчук, М. Пасічник, С. Руднєв, О. Самчук, В. Соколюк, Б. Столярчук, М. Шолудько відповідальний секретар – Л. Жовтко.

Для отримання конкурсної документації необхідно звернутися до Замовника конкурсу.

Конкурсні пропозиції можуть бути подані зареєстрованими учасниками до 21.05.2018 року в Управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Проекти, яким журі присуджені грошові премії, переходять у власність територіальної громади міста Рівного, а переможець конкурсу має переважне право на подальше розроблення (чи участь у розробленні) проектно-кошторисної або містобудівної документації.

Проектна документація, що подається на конкурс має бути виконана державною мовою.

Джерело: arhrv.gov.ua


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua