logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Слідкувати за новинами по створенню та модернізації 600 ЦНАП стало ще зручніше

Слідкувати за новинами по створенню та модернізації 600 ЦНАП стало ще зручніше

 

Раді представити оновлений сайт напряму з покращення якості надання адмінпослуг для населення Програми #ULEADзЄвропою, де можна слідкувати за новинами Фази впровадження, зокрема за процесом відбору та роботою з громадами-учасницями Програми.

 

✔️ На головній сторінці (https://tsnap.ulead.org.ua/) є інтерактивна карта, яка показує, скільки заявок отримано та відібрано по кожній області, та громади, для яких створюються Технічні завдання. Інформація доступна в розрізі кожного раунду та області. Якщо з карти перейти на сторінку громади, то можна побачити стислі відомості про неї та модель ЦНАП, яку буде впроваджено. Також на карті є графік з ключовими етапами поточних раундів.

 

✔️Підрозділ «Громади» https://goo.gl/nd9JrK видає повний список громад, які подали заявки та були відібрані для участі. Завдяки фільтрам на сторінці можна побачити перелік громад за різними критеріями: область, раунд, тип громади, її статус щодо створення ЦНАП тощо. Сьогодні найактуальнішим фільтром є громади Раунду 1, для яких створюється Технічне Завдання: https://goo.gl/qYWVN8. Вже з 1 вересня можна буде дізнатися список громад, які подали заявки на участь у Раунді 2.

 

✔️ На головній сторінці сайту є інформація з видами допомоги, які надає Програма, напрямами роботи та цінностями Програми. В розділі «Бібліотека» - всі інфографічні матеріали про ЦНАП та Фазу впровадження.

 

✔️ Ще однією новинкою сайту є розділ «Історії», присвячений цікавим фактам та ціннісному аспекту у сфері надання адмінпослуг, а на сторінці Команда є детальна інформація та контактні дані всіх експертів нашої команди: https://tsnap.ulead.org.ua/komanda/.

 

Доречі, до кінця подачі заявок на участь у раунді 2 Фази впровадження залишилося два тижні! У раунді 2 можуть брати участь громади з усіх регіонів України. Заявки приймаються виключно через форму на сайті: https://tsnap.ulead.org.ua/zayavka-na-uchast/.

 

Джерело


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua