logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Що за цифри 9001:2015 і чому з ними рівненський ЦНАП - найкращий в Україні (За матеріалами сайту «РАДІО ТРЕК»)

Що за цифри 9001:2015 і чому з ними рівненський ЦНАП - найкращий в Україні (За матеріалами сайту «РАДІО ТРЕК»)

 

За міжнародними стандартами Рівненський ЦНАП отримав найвищу міжнародну відзнаку стандартів обслуговування. Британський інститут стандартів провів сертифікацію центру надання адмінпослуг у грудні. Аудитори спостерігали за роботою та обслуговуванням клієнтів у центрі, розповідає заступник міського голови Рівного Віталій Герман:

Стандарт управління якістю 9001:2015 - це найвищий стандарт, який є на сьогодні у світі. В Україні ми - перша установа, яка пройшла таку класифікацію. Що це було: приїжджали аудитори та дивилися, як у нас організована робота, процеси, як працівники працюють, і зробили свій висновок, і на підставі цього висновку ми отримали сертифікат вже британської компанії на трьох мовах: англійській, польській та російській.

Така відзнака, за словами заступника міського голови, «говорить» світовим інвесторам, що з установою можна співпрацювати. Вручив сертифікат керівництву ЦНАПу міський голова Рівного Володимир Хомко. Зазначимо, що Британський  інститут стандартів діє з початку 20-го століття й проводить сертифікацію якості роботи з клієнтами у різних галузях. Місто Рівне – перше в Україні, де виконавчі органи Рівненської міської ради проходять сертифікацію відповідно до міжнародного стандарту такого рівня.

Джерело: radiotrek.rv.ua


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua