logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Cкасовано регулювання цін та тарифів на розроблення документації із землеустрою та проведення землеоціночних робіт

Cкасовано регулювання цін та тарифів на розроблення документації із землеустрою та проведення землеоціночних робіт

 

Відтепер скасовано регулювання цін та тарифів на розроблення документації із землеустрою та проведення землеоціночних робіт, оформлення їх результатів у електронному вигляді (формування обмінного файла).

Офіційно опубліковано зміни до постанови 1548 “Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)” щодо дерегуляції у сфері ціноутворення – http://bit.ly/2QuFZVz

Цінове регулювання землевпорядних робіт було актуальне за радянських часів. З розвитком конкуренції серед землевпорядників з 2000-х років, будь які жорсткі економічні розрахунки для проведення робіт із землеустрою не виправдовували себе.

В умовах цінового регулювання, землевпорядники для забезпечення самоокупності були вимушені укладати із замовниками додаткові договори на проведення геодезичних робіт чи надання консультаційних послуг. Тим самим, ще більше плутаючи замовників у обсягах робіт, які необхідно виконати.

Це ще один крок у спрощенні процедур у сфері земельних відносин. Про інші кроки, які необхідно здійснити для спрощення земельного законодавства дізнайтесь з аналітики Офісу Ефективного регулювання (BRDO) за посиланням – http://bit.ly/2QNtCDg

 

Джерело


Ключові слова зміни

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua