logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Асоціація бере участь у підсумковій конференції за результатами початкової фази Проекту ULEAD з Європою, Компонент 2

Асоціація бере участь у підсумковій конференції за результатами початкової фази Проекту ULEAD з Європою, Компонент 2

Асоціація бере участь у підсумковій конференції за результатами початкової фази Проекту ULEAD з Європою, Компонент 2. Дуже приємно відзначити схвальні оцінки та відгуки наших партнерів щодо організації та проведення тренінгів, навчань та інформаційних сесій по всій Україні - Svitlana ZhavoronkovaLiza Zhukovska.
81 тренінг, 22 інформаційні сесії, понад 1400 учасників зі всієї України і все це за 6 місяців дуже інтенсивної та насиченої діяльності.
Дякуємо нашим партнерам та колегам, Мінекономрозвитку Олександр Каменчук, Мінрегіон Лілія Попова, Тарас Лилик. Вітаємо Програму ULEAD з Європою із завершенням пілотної фази проекту та відкриттям ЦНАПів у 25 ОТГ з 14 областей України. Mariia Gornostai, Сусанна Деланс, Kameran AsaadОльга КалініченкоRoman MatviichukОлег БілоусAngelika Nik та всю команду Програми! 
Всім експертам та фахівцям, з якими ми співпрацювали протягом цього часу - щира вдячність! Асоціація поповнилася новими ЦНАП,так сьогодні було підписано Меморандуми про співпрацю та партнерство з ЦНАП Білозірської, Веселівської та Старобогородчанської ОТГ, Гостомеля, на черзі - Славутич.
Ми горді нашими фахівцями, що забезпечили якісне навчання персоналу 26 пілотних ЦНАП. Дякуємо Лариса Карп'як, @Алла Стрижова, Юлія ШигореваIryna SynytskaNadia ProkopivSerge LukinБогдан Питель та багатьом іншим колегам!

Асоціація продовжує розбудовувати професійну мережу фахівців адміністративних послуг, Запорізька та Черкаська області тепер мають перші ЦНАП у складі Асоціації, а ми тепер маємо представників у 18 областях України!

Джерело


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua