logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

15 січня 2018 року відбулася зустріч колективу Центру з волонтером Корпусу Миру зі Сполучених Штатів Америки - Деніел Стівенс

15 січня 2018 року відбулася зустріч колективу Центру з волонтером Корпусу Миру зі Сполучених Штатів Америки - Деніел Стівенс

15 січня 2018 року у приміщенні Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг відбулася зустріч колективу Центру з волонтером Корпусу Миру зі Сполучених Штатів Америки - Деніел Стівенс. Дені презентувала історію та діяльність Корпусу Миру в Україні та ознайомила колег зі своєю місією в нашому Центрі. 
Корпус миру є організацією, добровольці якої працюють у різних куточках світу з метою надання компетентних спеціалістів для задоволення існуючих потреб у технічній кваліфікації, а також сприяння налагодженню взаєморозуміння між жителями Сполучених Штатів Америки та інших країн. Волонтери здійснюють роботу у напрямках викладання англійської мови, молодіжного розвитку, розвитку бізнесу та співпраці з неурядовими організаціями.


Деніел є магістром політології, розвитку громад та економіки, працювала волонтером щодо залучення партнерів, розвитку партнерства та його підтримки, розробки програм та управління ними.
В Рівненському регіональному центрі надання адміністративних послуг вона працюватиме за такими напрямками: навчання англійської мови, психологічні та навчальні тренінги, оцінка організаційної спроможності та розвиток громади.
Ми активно працюємо над покращенням якості надання адміністративних послуг та сприянням ефективної взаємодії влади та громади, а тому ми раді вітати в наших лавах представника Корпусу Миру, з яким ми зможемо відкрити нові напрямки для розвитку.

Ми - частина змін/We are the part of changes! 

Джерело: facebook


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua