logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

11 травня о 13-00 відбудеться засідання бюджетної комісії

11 травня о 13-00 відбудеться засідання бюджетної комісії


11 травня о 13-00 в 410 каб. (вул. Соборна, 12А) відбудеться засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю (голова постійної комісії О. Карпяк).
1. Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про затвердження Порядку оприлюднення інформації про діяльність суб’єктів господарювання комунальної власності м. Рівне” та Переліку інформації про діяльність суб’єктів господарювання комунальної власності м. Рівне, яка підлягає обов’язковому розміщенню на офіційному веб-сайті Рівненської міської ради” (М. Бляшин)
2. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про прийняття в комунальну власність територіальної громади міста гуртожитку на вул. Дворецькій, 184” (М. Бляшин, Я. Сахнюк)
3. Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про порядок справляння податку на майно в частині податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, у 2019 році” (В. Шульга)
4. Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про внесення змін до рішення Рівненської міської ради вд 18.06.2015 № 5254 “Про встановлення податку на майно в частині плати за землю” (В. Шульга)
5. Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про внесення змін до рішення Рівненської міської ради вд 18.06.2015 № 5255 “Про встановлення податку на майно в частині податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки” (В. Шульга)
6. Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про порядок справляння податку на майно в частині плати за землю у 2019 році” (В. Шульга)
7. Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про порядок справляння податку на майно в частині транспортного податку у 2019 році” (В. Шульга)
8. Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про порядок справляння єдиного податку у 2019 році” (В. Шульга)
9. Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про порядок справляння туристичного збору у 2019 році” (В. Шульга)
10. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про внесення змін до Положення про порядок списання майна, що перебуває в комунальній власності територіальної громади м. Рівного, затвердженого рішенням Рівненської міської ради від 06.12.2013 № 3525” (В. Шульга)
11. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про реорганізацію Рівненського навчально-виховного комплексу № 37 Рівненської міської ради в Заклад дошкільної освіти ясла-садок № 37 Рівненської міської ради” (В. Харковець)
12. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про створення Центру надання адміністративних послуг соціального характеру в форматі “Прозорий офіс” (В. Мельник)
13. Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину Зарембі Р. Ю. на території Рівненської міської ради, цільове призначення якої змінюється, затвердження втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва та надання дозволу на розроблення робочого проекту землеустрою щодо зняття та перенесення родючого шару грунту (вільна земельна ділянка)” (С. Таргоній, В. Вівсянник)
14. Про повторний розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Новодвірська (біля житлового будинку № 11) у власність шляхом продажу на конкурентних засадах( земельних торгах)” (С. Таргоній, В. Вівсянник)
15. РІЗНЕ.

Джерело


Ключові слова Рівне

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua