logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Віталій Герман ініціював створення «Громадського Простору» для Рівнян та гостей міста

Віталій Герман ініціював створення «Громадського Простору» для Рівнян та гостей міста

Відкриймо для себе обличчя іншого, нового Рівного, в якому рівняни та гості міста почуватимуть себе значно комфортніше та дихатимуть вільно.
Віталій Герман ініціював створення «Громадського Простору» для Рівнян та гостей міста.
Результати дизайнерських рішень архітекторів для покращення благоустрою та інфраструктури міста будуть продемонстровані для громадськості 27 серпня на святі до Дня Міста. Локація – майдан Незалежності (поблизу кінопалацу Україна) а також у приміщенні Рівненського Регіонального центру надання адміністративних послуг, майдан Просвіти, 2. 


- Ми рідко проводимо вільний час у просторі міста. В основному, "вийти в місто" означає, що ми все одно прямуємо до певного закладу: улюблена кав’ярня, де ми спілкуємося з друзями, кінотеатр чи дискотека. Сьогодні міський простір не виконує сповна свою роль в якості громадського. Він швидше є транзитом між домом, роботою та закладами громадського призначення. Причиною відсутності громадських просторів у сучасних містах можна вважати пострадянську алергію на все колективне та комунальне. Тому міський простір, до якого ставляться як і до усього колективного – з відразою та недовірою, з часом здеградував. 
Новий громадський простір – це частина міста, яка не є ні домом, ні роботою, ні торгівельним закладом, ні комунікацією між цими елементами.


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua