logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Продовжується ефективна співпраця міста Рівного з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО)

Продовжується ефективна співпраця міста Рівного з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО)

 

Продовжується ефективна співпраця міста Рівного з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО). 
На сьогоднішній день корпорація НЕФКО профінансувала широке коло проектів в країнах Центральної та Східної Європи, включаючи Україну, зосереджуючись на пріоритетності проектів з екологічними вигодами, що направлені на впровадження енергоефективних та енергозберігаючих технологій.
Приємно усвідомлювати, що результатом активної участі нашого міста у цьому процесі стало підписання інвестиційного проекту: «Впровадження енергозбереження у трьох школах і системи енергоменеджменту в бюджетних установах міста Рівного» та проведення тендеру, щодо визначення найкращих пропозицій. 
На основі положень тендерної документації і тендерної оцінки пропозицій, пропозицію в розмірі 18,662,447,88 мільйона гривень, Товариства з обмеженою відповідальністю «Фірма Опорядрембуд», було визнано такою, що відповідає вимогам успішного виконання проекту та є найбільш економічно привабливою. 
Остаточне погодження тендерної документації відбулося в місті Хельсінкі - центральному офісі Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО).
Таким чином, результатом реалізації проекту стане покращення мікроклімату в приміщеннях, суттєве заощадження енергоресурсів, створення комфортних умов роботи для вчителів, учнів та іншого персоналу.
Щиро радію успішній реалізації міжнародного проекту, який дасть можливість Рівному, вийти на якісно новий рівень співпраці з Північною екологічною фінансовою корпорацією та брати участь у більш вартісних проектах по залученню коштів європейських банків та міжнародних фінансових організацій.
Окрема подяка за активну участь у реалізації проекту: міському голові Володимиру Хомку, секретарю Рівненської міської ради Сергію Паладійчуку, начальнику управління бюджету і фінансів Віктору Шульзі, начальнику управління капітального будівництва Сергію Кушніру, начальнику управління з питань стратегічного розвитку та інвестицій Роману Ширку та усім депутатам Рівненської міської ради.


Джерело: facebook


Ключові слова Рівне Віталій Герман

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua