logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Державна архітектурно-будівельна інспекція України передала повноваження у сфері державного архітектурно-будівельного контролю місту Рівне

Державна архітектурно-будівельна інспекція України передала повноваження у сфері державного архітектурно-будівельного контролю місту Рівне

Сьогодні, 10 серпня 2017 року Державна архітектурно-будівельна інспекція України передала повноваження у сфері державного архітектурно-будівельного контролю місту Рівне.

Таким чином, Рівненська міська рада, внаслідок успішно проведеної децентралізації, першою в Рівненській області отримала повноваження у цій сфері.

Місту передали функції державного архітектурно-будівельного контролю щодо об’єктів будівництва незначного (СС1) та середнього (СС2) класу наслідків (відповідальності). Управління державного архітектурно-будівельного контролю Рівненської міської ради реєструватиме дозвільні документи, які надають право на виконання будівельних робіт з будівництва індивідуальних житлових будинків, господарських будівель і споруд, об’єктів малого і середнього бізнесу, багатоквартирних житлових будинків тощо, а також прийматиме їх в експлуатацію.

Від сьогодні, Управління державного архітектурно-будівельного контролю Рівненської міської ради наділене повноваженнями проводити перевірки на будівельних майданчиках та отримало право зупиняти самочинне виконання будівельних робіт, а також притягувати до відповідальності порушників містобудівного законодавства. Кошти від сплати штрафів надходитимуть до міського бюджету міста Рівне.

З усіх питань, що стосуються державного архітектурно-будівельного контролю на території міста, мешканці Рівного можуть звертатися до Управління державного архітектурно-будівельного контролю Рівненської міської ради, яке знаходиться за адресою: м.Рівне, вул.Лермонтова,6, 3-й поверх.

Джерело: facebook


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua