logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

З хлібом від Кобзаря💙💛

З хлібом від Кобзаря💙💛

📆Сьогодні, 11 березня 2024 року, з нагоди Дня народження Тараса Григоровича Шевченка, вже другий рік поспіль команда Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному організовує захід «З хлібом від Кобзаря» спільно з рестораном здорового харчування «Foodies» та Фундації імені князів-благодійників Острозьких.

Захід цьогоріч організовано для Захисників та Захисниць України, які перебувають на лікуванні та реабілітації у Рівненській міській територіальній громаді.

💬«Участь Захисників та Захисниць України, які перебувають на лікуванні та реабілітації, у заході "З хлібом від Кобзаря" не лише надає їм підтримку, а є проявом визнання їхнього важливого внеску в життя країни. Сьогодні, коли наші Захисники та Захисниці своїм потом та кровʼю захищають житницю, важливим є розуміння кожного якою ціною дається український хліб» - наголосила Директор Департаменту цифрової трансформації та забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Євгенія Курсик.

🇺🇦Захід пройшов у теплій, невимушеній атмосфері з чудовим настроєм та щирими розмовами! Історії наших Захисників – це історії про силу, волю, незламність духу, взаємодопомогу, згуртованість та патріотизм. Щирий захват викликає те, що Захисники, які пережили складні випробування, які залишили все, що у них було - не здались, не зневірились, а продовжують активне життя, допомагають іншим та наближають Перемогу України.


Ключові слова ЦНАП Рівне Євгенія Курсик

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua