logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Поділитися цифровою копією свідоцтва про народження дитини із застосунку «Дія» можливо у Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному!

Поділитися цифровою копією свідоцтва про народження дитини із застосунку «Дія» можливо у Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному!

Від сьогодні, завітавши до Центру надання адміністративних послуг у місті Рівному жителі Рівненської міської територіальної громади мають можливість поділитися цифровою копією свідоцтва про народження дитини із застосунку «Дія» при отриманні адміністративних послуг у сфері реєстрації місця проживання.

Як скористатися даним сервісом:

  • Потрібно відкрити документ у «Дії» на вкладці із штрих-кодом.
  • Відправити дані через застосунок, щоб адміністратор відсканував відповідний код.
  • «Дія» запитує дозвіл на доступ до документа та формує його цифрову копію.
  • «Дія» передає інформацію до Реєстру Рівненської міської територіальної громади.

Важливо, що цифрове свідоцтво про народження в «Дії» має таку ж юридичну силу, як і його паперовий аналог, відповідно до поставнови Кабінету Міністрів України 23.09. 2020 № 911 «Про реалізацію експериментального проекту щодо застосування відображення в електронному вигляді інформації, що міститься у свідоцтві про народження, та інформації про зареєстроване місце проживання, що є у володінні та розпорядженні Державної міграційної служби».

Команда Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному підтримує ініціативи Міністерство цифрової трансформації України, які сприяють покращенню якості та доступності адміністративних послуг для мешканців нашої громади.

Дякуємо команді Renome Smart Municipal та команді Дія за втілення в Реєстрі Рівненської міської територіальної громади сервісу, який забезпечить високий рівень надання адміністративних послуг громадянам!

#ми_частина_змін


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua