logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Віталій Герман пропонує змінити обличчя Рівного

Віталій Герман пропонує змінити обличчя Рівного

 

Заступник міського голови Рівного Віталій Герман крок за кроком пропонує змінювати обличчя Рівного і вже робить конкретні кроки для цього. Мова йде про демонтаж незаконних МАФів та гаражів, боротьба з незаконною рекламою, а також упорядкування вивісок у місті, згідно норм, які затверджені Рівненським міськвиконкомом.

Нині на обговорення громади у мережі фейсбук Віталій Герман виніс можливий сценарій перетворення фасаду і нове обличчя багатоквартирного житлового будинку в центральній частині нашого міста.

Друзі! Як Вам такий можливий сценарій перетворення фасаду і нове обличчя багатоквартирного житлового будинку в центральній частині нашого міста?

 
Рівняни з захватом сприймають таку ініціативу і переконують, що давно вже чекали такого кроку, щоб наше місто стало на крок ближчим до воістину європейського обличчя
  •  
  • Bogdan Rogala Вау)
     
  • Вікторія Смолінська Набагато краще, ніж зараз є
     
  • Іра Процик Це було б чудово, без реклами на півбудинку і без плівки на вікнах. Чому вони думають, що треба все заклеїти, вивіску висунути вперед на 3 метри, все у вогнях ще й різного кольору, з лампочками такими, що треба окуляри від сонця
     
  • Vad V. Polenchuk щєб колір пластикових дверей та вікон привести до однородного
     
  • Taras Hodun І всі вивіски в один колір як в центрі Мюнхена.)

 

Джерело


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua