logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Рівненський Проспект Миру отримає нове “обличчя”

Рівненський Проспект Миру отримає нове “обличчя”

 

Архітектурно-містобудівна рада – це професійний колегіальний орган, який створений на підставі розпорядження міського голови для колегіального фахового обговорення і прийняття рішень у сфері містобудування та архітектури.

Серед питань, які обговорювали присутні – нове “обличчя” вулиці Проспект Миру: концепція модернізації транспортної інфраструктури, фасадів та благоустрою.

 

 

Також було розглянуто коригування червоних ліній вулиць в мікрорайоні «Південний» у м. Рівному та містобудівний розрахунок будівництва торгово-розважального центру в районі вул. Чорновола у м. Рівному.

  • Надзвичайно приємно, що все більше людей стають не байдужими до долі нашого міста, долучаються до обговорення важливих питань та надають конструктивні пропозиції, – говорить заступник міського голови Рівного Віталій ГЕРМАН. – Так і цього разу на засіданні Архітектурно-містобудівної ради при Управлінні містобудування та архітектури виконавчого комітету Рівненської міської ради у залі панувала прекрасна атмосфера і відбувся конструктивний діалог з громадою.

 

 

Джерело



Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua