logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Історія нашого успіху: Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг звітується про роботу за 2016 рік

Історія нашого успіху: Рівненський регіональний центр надання адміністративних послуг звітується про роботу за 2016 рік

Директор Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг Віталій Герман представив результати роботи установи за 2016 рік.

«Пройшов рік з дня відкриття Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг. Ми пам’ятаємо той зимовий день 29 січня, коли до Центру прибула почесна делегація на чолі з Президентом України Петром Порошенко для відкриття ЦНАПу – одного із найкращих в Україні на той час. Протягом року ми працювали для Вас і приклали максимум зусиль, щоб зберегти статус «найкращий» - зауважив Віталій Герман.

Слід зазначити, що Петро Порошенко надав високий кредит довіри Рівненському ЦНАПу. «Рівненський Центр надання адміністративних послуг – це ще один наш рубіж у боротьбі з корупцією, ще один крок до того, щоб зробити життя людей кращим, щоб дати людям можливість переконатися, що ситуація зі владою змінюється на краще» - написав він на своїй сторінці у Facebook.
Віталій Герман, разом із своєю креативною командою, звітуються перед громадою міста Рівного за пройдений шлях тривалістю у рік та звертаються із запевненням у подальшій успішній роботі:

«Команда Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг щоденно працює над покращенням доступності та якості надання адміністративних послуг. Ми працюємо для Вас, поруч з вами і разом з вами.
Ми навчаємося і навчаємо, ми ділимося досвідом і переймаємо найкращі практики, що існують не лише в Україні, але й закордоном.
Ми розширюємо простір нашої роботи, формуємо унікальну команду фахівців, налагоджуємо співпрацю з партнерами.
Ми удосконалюємо наші технічні та інформаційні можливості, підлаштовуємо графік роботи під потреби відвідувачів, дбаємо про зручність та комфорт клієнтів. Ми готові до зворотного зв’язку зі споживачами державних адміністративних послуг, прислухаємося до Ваших побажань і зауважень.
Ми, разом із місцевою владою, ініціюємо обговорення сучасних практик впровадження децентралізації у сфері адміністративних послуг. Ми шукаємо нові підходи та впроваджуємо інновації.
Ми разом з Вами святкуємо державні та релігійні свята, дотримуємося українських звичаїв і формуємо власні корпоративні традиції. Ми працюємо з молоддю, сприяючи її вихованню і навчанню.
Ми працюємо на результат і  гарантуємо  прозорість, відкритість, зрозумілість дій та вчинків влади. Ми прагнемо поліпшити життя громади, поповнюючи місцевий бюджет.
Ми приймаємо почесних гостей і отримуємо заслужені нагороди!»

Команда Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг дякує рівнянам, що були поруч весь цей час та щиро надіється, що виправдала їх сподівання!

«Ми переконані, що з кожним роком ставатимемо кращими та зростатимемо, саме тому для нас важлива Ваша думка. Мислимо глобально, діємо локально!»


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua