logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Готові робити Рівне одним із найкомфортніших міст для життя? Приєднуйтеся!

Готові робити Рівне одним із найкомфортніших міст для життя? Приєднуйтеся!

Команда кращих! Рівненського регіонального ЦНАПу!
Ви - частина майбутнього Рівного? Ви шукаєте способи покращити його? Створення позитивних змін – це подорож у нові можливості!
ЦНАП подорожує разом з платформою взаємодії «Простір», що прагне втілити у життя ідею постійного вдосконалення та руху вперед до гідного та сучасного життя світового рівня. Наша команда цілком і повністю підтримує цю позицію. «Простір» зібрав менторів, тренерів та експертів зі всього світу для генерування та обміну ідеями, проведення унікальних тренінгів у креативному та відкритому середовищі на базі Національного університету водного господарства та природокористування.
У межах проекту «CO-LAB», основним завданням якого є поліпшення співпраці між креативними громадянами та поліпшення майбутнього Рівного, проводитиметься серія тренінгів особистісного розвитку.
З метою обговорення деталей цієї співпраці до Рівненського ЦНАПу завітали Кевін Блоссфелд - фахівець з економічного розвитку (Kevin R BLOSSFELD – US Pease Corps Economic Develoment Offiser) і його український партнер –Тетяна.
Запрошуємо всю команду Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг долучитися до проекту.
Готові робити Рівне одним із найкомфортніших міст для життя?
Приєднуйтеся!
Мислимо глобально, діємо локально! - Think globally, act locally!


Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua