logo

Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному

Рік позаду

Рік позаду

Пліч-о-пліч з Вами, шановні наші Клієнти, ми прожили цей рік. Рік  роботи на результат,  запровадження інновацій, адаптації нових послуг, гарантування  прозорості, відкритості, зрозумілості дій та вчинків влади. Дякуємо Вам та щиро надіємося, що команда Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг виправдала Ваші сподівання!

Вивчення кращих вітчизняних та зарубіжних практик, аналіз досвіду створення, організації діяльності  мережі «прозорих офісів», а саме міст: Вінниця, Луцьк, Івано-Франківськ, Київ, Одеса, Харків, Люблін (Польща), Саарбрюкен, Трір (Німеччина), переконливо показали необхідність створення нового офісу надання адміністративних послуг у м. Рівному та створення для рівнян комфортних  умов, покращення доступності та якості надання адміністративних послуг.

Для розміщення сучасного Рівненського регіонального ЦНАПу було обрано  приміщення за адресою: м. Рівне, майдан Просвіти, 2.

Позитивних нововведень та змін багато, тепер в перспективі впровадження нових адміністративних  послуг для Вас, наші Клієнти, таких  як:  видача паспорта громадянина України,   паспорта громадянина України для виїзду за кордон, соціальні послуги.

Ми впевнені, що з кожним роком ставатимемо кращими та зростатимемо, саме тому для нас важлива Ваша думка. Думаємо глобально, діємо локально!


Рік позаду
Ключові слова Рівне ЦНАП

Контакти

Графік роботи

Слідкуйте за нами тут:
Напишіть нам
dznap@rivnerada.gov.ua